Autor

Aquest portal no es més que una consequència de la meva eterna curiositat per tot el que ens envolta i no tenim explicació. O no la tinc jo, fet que em provoca la recerca de respostes i més respostes que, en molts casos, generen noves qüestions.

El meu nom és Pere Lluís, tinc cinquanta-llargs i visc de la meva creativitat i perseverancia. Recordo de ben petit com ja m’apassionava l’espai, però no l’astronomia clàssica, sino els misteris i l’afany de conèixer el més desconegut. Amb 8 o 9 anys esperava cada dilluns, després de dinar, la meva sèrie preferida setmanal, UFO, britànica, on el comandant de cabells blancs feia front a les amenaces que envoltaven un futur món. Va ser el meu primer contacte amb la ciència ficció. Va continuar amb Star Trek, com no, la sèrie clàssica que m’enganxava a la tele i deixava anar la meva imaginació. Després van venir moltes altres, la sèrie Cosmos de Carl Sagan, i ja més gran les seqüeles de Star Trek i la impressionant Galàctica a principis de segle.

La ciència ficció em va fer interessar per la ciència real de la inmensitat de l’espai, i les preguntes tradicionals com d’on venim, qui som i on anem. Llegir molt i molt, articles, llibres, assaigs, etc… visualitzar documentals del tema, tot va ajudar a crear i fer créixer la meva curiositat, fins que darrerament he descobert, amb passió, que més enllà del coneixement del més gran també hi ha un món indescriptible, màgic i fabulós del més petit, la mecànica quàntica.

Ni sóc científic, ni expert en res del que tracto aquí. Fins i tot diria que els meus coneixements son extremadament limitats davant tanta informació. Simplement sóc una persona que s’afany en remetre la seva consciència als temes més interessants del que som i no som. Per això, convido a tothom a llegir però, sobre tot, a participar per fer una comunitat amb ganes de créixer en coneixements i postulats que, no ho dubto, seran molt valuosos per tots nosaltres. Benvinguts.

Comparteix